Inot si fapte bune la Ploiesti

Locatia curenta::///Inot si fapte bune la Ploiesti

Inot si fapte bune la Ploiesti

Înot și fapte bune, sâmbătă la Bazinul Municipal Vega

5 iulie 2014, 10:00 – 14:00

 

Nu mai este mult pana la incheierea campaniei de strângere de fonduri desfășurată de 11 organizații prahovene și 72 de înotătorii ai acestora ce vor participa la prima ediție Swimathon Ploiești.

 inotatorPloiesti

Cauzele înscrise sunt din diferite domenii comunitare, precum:  Centru de Supraveghere și Îngrijire Sindrom Down (sală de sport) – Asociația Sindrom Down Câmpina, Spațiu Educativ Alternativ pentru Copii – Biblioteca Județeană „Nicolae Iorga”, YouthBank Ploiești – Fundația Comunitară Prahova, Stop Izolării – Asociația de Sprijin a Copiilor Handicapați Fizic Romania Filiala Prahova, Ioana la MUWCI – Ioana Oprescu, Festivalul International de Film Ploiesti – editia a IV-a – Asociația Europerspective, Maraton Ploiești 2014 – Lupta împotriva Traficului de Persoane – Asociația pentru Inițiativă și Dezvoltare Continuă, Festivalul de Fotografie „Secvențe” – Clubul de Turism și Arte Escamonde, Voluntariat – Implicare – Sustenabilitate V.I.S. CJE – Consiliul Județean al Elevilor, Clubul de Public Speaking – JCI Prahova, Reintegrarea socio-profesională a bolnavilor cu psoriazis – Alternative Sociale.

 

Oricine poate dona pentru cauzele înscrise, atât online, pe www.swimathonploiesti.ro,  sau în ziua evenimentului, la bazinul Vega, pe 5 iulie, începând cu ora 10:00.

Companiile au înscris și ele echipe de înotători la Swimathon Ploiești: AbbVie, împreună cu Asociația Română pentru Dermatologie și Alternative Sociale, își propun să-i ajute pe bolnavii de psoriazis să se reintegreze socio-profesional; Petrom înoată pentru Asociația Sindrom Down Câmpina iar Unique Models Agency alături de un beneficiar al Asociației de Sprijin a Copiilor Handicapați Fizic Prahova pentru scoaterea din izolare a copiilor cu handicap.

 

Swimathon este organizat în Ploiești de Fundația Comunitară Prahova. Este un eveniment plin de energie prin care comunitatea se întâlneşte, interacţionează şi se implică să strângă fonduri pentru proiectele pe care le consideră relevante. Organizaţiile sau grupurile de iniţiativă înscriu cauze din comunitatea locală, companiile şi înotătorii aleg pentru ce se implică, iar susţinătorii donează pentru fiecare lungime de bazin înotată de favoriţii lor.

 

Parteneri naționali: Petrom și Abbvie.

Sponsori: Decathlon Ploiesti, Tymbark Maspex, Apa Keia, AFI Palace Ploiesti, Club Moving Express, Ghetarie.ro

 

2014-07-04T12:21:03+00:00 By |1 Comment

One Comment

  1. Susan Products July 6, 2014 at 8:35 pm - Reply

    Foarte tare evenimentul!

Leave A Comment