La multi ani, Romania! 2013

Anul trecut, 1 decembrie ne prindea undeva prin America Centrala. Fiind departe de casa, am avut atunci ideea de a ruga pe unii dintre prietenii intalniti in cale sa transmita cateva cuvinte pentru aceasta ocazie. Reactia lor a fost peste asteptari si pe noi, mesajele primite, ne emotioneaza si acum. Cu atat mai mult cu cat multi dintre cei ce ne-au trimis inregistrarile  erau oameni pe care abia ii cunoscuseram si care ne fusesera gazde pentru putin timp.

Ei s-au mobilizat insa extraordinar si ne-au ajutat sa transmitem “La multi ani” Romaniei, de foarte departe, printr-un mesaj pe care il puteti (re)vedea aici:

[youtube id=”EiOtGmmgn7Y” width=”600″ height=”350″]

Anul acesta ne-am intors acasa, fiind randul nostru sa cunoastem si sa gazduim pe alti calatori. Asa ca, pentru acest 1 decembrie, ne-am gandit sa continuam traditia inceputa anul trecut, insa de data aceasta sa intrebam “calatorii prin Romania” ce le-a placut (sau nu le-a placut) cand au vizitat tara noastra.

Incredientele au ramas aceleasi: oameni din toate colutile lumii, clipuri video filmate in conditii variate  si cu aparate variate (calitatea video difera deci, insa conteaza prea putin asta) si in plus fata de anul trecut, impresii cu care ei, “straini calatori in Romania” au ramas in urma perioadei petrecute la noi.

Stiu ca sunt multe lucruri ce se pot imbunatatii in Romania. Stiu ca vizitand tara noastra poti avea experiente foarte variate si nu de fiecare data placute. Insa fara a ignora toate aceste lucruri, cred ca trebuie sa stim sa apreciem si lucrurile pozitive. Ei cu siguranta  ca o fac!

[youtube id=”bd5rOmKyYw8″ width=”600″ height=”350″]

 

2013-12-11T09:47:25+00:00 By |0 Comments

Leave A Comment