Lumea Noua II.2 – Intalnirea motociclistilor calatori

Locatia curenta::/, Etapa II, Lumea Noua/Lumea Noua II.2 – Intalnirea motociclistilor calatori

Lumea Noua II.2 – Intalnirea motociclistilor calatori

Cum va spuneam data trecuta, povestea aceasta o sa fie una putin mai altfel. Patru zile in care nu am calatorit pe motocicleta mai deloc insa am calatorit, prin povestile si pozele altora foarte foarte departe.

Nu suntem singurii care nu aveam de gand sa ne miscam motocicleta din loc pentru o vreme…

OK, va trebui sa marturisesc ceva ce probabil va face ca jumatatea masculina din audienta sa inchida subit browser-ul (asta dupa ce probabil ca am pierdut deja jumatatea feminina din audienta chiar la inceput, cand am spus ca acest episod o sa fie despre o intalnire moto…).  Intalnirea asta moto la care am fost nu a presupus nici fete aproape dezbracate pe scaunul pasagerului, nici concursuri de tricouri ude, nici concerte rock cu muulta bere.

Sperand ca nu am pierdut totusi chiar pe toata lumea, continui spunandu-va ca Horizons Unlimited Meeting este un bun pretext pentru oameni ce calatoresc in locuri indepartate cu motocicletele sa se adune si sa impartaseasca pareri si povesti.

Sunt prezentari despre drumurile, locurile si oamenii intalniti.

Sunt sesiuni in care cei mai noi, asa ca mine, pot invata cum sa repari o pana.

Sau cum sa impachetezi lucrurile mai eficient. “Viata cu doar 12 kilograme de bagaj” asta chiar e ceva. Noi inca nu suntem acolo…

Insa dincolo de toate prezentarile, cel mai util este ca te intalnesti cu oameni care sunt ca si tine.  Spui vecinului de camping ca te gandesti sa mergi pana in Argentina pe motocicleta si nu te considera nebun. Ba mai mult, e foarte probabil sa iti dea ceva ponturi pe unde sa treci granita spre Mexic caci probabil a fost si el pe acolo.

In “parcare” se organizeaza concursuri. Cine conduce cel mai incet motocicleta pe o distanta data….

Este o atmosfera relaxata si practic te poti plimba in voie printre motociclete, poti intra in vorba cu propietarii, vezi pe unde au fost sau unde mai planuiesc sa mearga, ce modificari au mai adus la motoare si tot asa. Si poti face multe poze. Ceea ce am si facut.

Un monstru e in apropiere:

Trecut si prezent:

Un german si o italianca, impart locul de campare:

Multumim Susan si Grant pentru organizare. Ne bucuram ca am putut ajuta si noi!

Gata, dupa scurta pauza plecam mai departe spre Vancouver. In episodul urmator aflam cum informatii despre “repararea penei de cauciuc” ne vor trebui mai devreme decat ne asteptam. Tot data viitoare ii cunoastem pe mai noii si mai vechii prieteni din zona Vancouver  si aflam daca Gunnar este pregatit sau nu sa isi continue drumul spre Sud. Ramaneti pe frecventa!

Scris dintr-o cafenea unde am fost lasati sa stam cateva ore, desi am comandat doar o cafea!

2012-09-08T05:23:02+00:00 By |5 Comments

5 Comments

 1. Ioan September 8, 2012 at 7:18 am - Reply

  Dragii mei sunteti mult in urma cu povestea, daca o tineti asa o sa mai scrieti si dupa ce ajungeti acasa.

  • AlexMD September 8, 2012 at 7:14 pm - Reply

   Mda… trebuie sa ne gasim o plaja cu wifi si niste hamace confortabile ca sa recuperam din poveste. Pana atunci, incercam sa ne impartim cum putem si sa pastram un echilibru intre calatorie si scris.

 2. HB September 10, 2012 at 3:10 pm - Reply

  Treaba asta cu mersul incet pe o portiune se face si in scoala in AT. Nu e chiar usor, dar e foarte util 🙂

  • AlexMD September 12, 2012 at 1:02 am - Reply

   Da, e foarte util! Unii de la intalnire au ratat-o grav, plecau precum rachetele. Altii s-au descurcat admirabil. Cred ca depinde si de moto. Vitezanele nu prea stiu sa mearga incet 🙂

 3. Alexandra October 2, 2012 at 8:52 am - Reply

  N-ati pierdut jumatatea feminina din audientaaa, I’m right heeeere! 😀 😀

Leave A Comment