O scara, pisici si un bocanc

Locatia curenta::/, Blog, Romania, scari spre cer/O scara, pisici si un bocanc

O scara, pisici si un bocanc

Da, este o fotografie cu pisici. Da, este o o fotografie ce si-a pierdut (intentionat) culoarea. Dar este aici pentru ca in seara aceasta mi-am adus aminte de primul aparat foto pe care l-am avut si folosirea sa mai mult la intamplare. Erau vremuri cand inca nu eram departe de film si cardurile de memorie aveau 128 de MB (alea incapatoare)… Si m-am intrebat “care este cea mai veche fotografie digitala pe care inca o mai am din acele vremuri?” Asa ca, scotocind printre giga, tera si multi alti biti prafuiti, am descoperit, dupa o serie de imagini corupte… asta. O scara, patru pisici si un bocanc. Anul, 2004.

In septembrie se vor implini 10 ani de atunci. Ma intreb daca pisicile mai traiesc si daca bocancul mai este acolo. Dar mai ales, ma intreb daca acum cineva a deschis ferestrele…

Somn usor! Sau buna dimineata!

2014-07-21T22:00:16+00:00 By |1 Comment

One Comment

  1. dead sea minerals August 7, 2014 at 7:24 pm - Reply

    Minunate pisicile! Am avut si eu cand eram mica pisici si pisoiasii erau tare jucausi si veseli. Imi pare tare rau ca nu i-am imortalizat si eu in fotografii. Acum stau la bloc si-i mai greu sa le tin-si pentru ele si pentru mine.- dar amintirile intradevar frumoase.

Leave A Comment