Saci de dormit

Locatia curenta::/, Recenzii/Saci de dormit

Saci de dormit

Lafuma Warm’n Light 800

Risk -14°C, Transition 2°C, Comfort 6°C

L: 213 cm, l: 81 cm

Cum nu avem foarte mult loc pe o motocicleta, am cautat 2 saci de dormit care sa nu ocupe foarte mult loc si nici sa nu cantareasca prea mult. Sacul de dormit Warm’n Light s-a potrivit cautarii noastre. Cantareste 850 de grame iar sacul de compresie ii reduce foarte mult din dimensiuni. Chingile de prindere ale sacului de compresie trebuiesc manuite cu grija deoarece se pot descoase daca trageti prea tare de ele. Noua ni s-a intamplat o data la unul dintre saci si le-am cusut la loc.

Sacul dispune de fermoar stanga-dreapta cu posibilitate de unire, castigand astfel mai mult spatiu. Nu l-am testat inca la temperaturi foarte scazute in schimb ne-a tinut de cald cand am avut nevoie. Daca ai uitat fesul acasa, “gluga” se poate strange, acoperind capul in totalitate.

Nu am folosit nici un alt strat de protectie, cum ar fi un sac intermediar de bumbac si nici nu l-am aerisit foarte des (desi vine si cu un sac mai mare pentru pastrare) de aceea a prins un anumit miros pe care l-am scos usor la o spalare in masina automata cu uscator (dupa ce ne-am documentat legat de setarile pe care trebuie sa le facem la masina).

 

 

2013-10-23T20:33:57+00:00 By |0 Comments

Leave A Comment