Termeni si conditii

Locatia curenta::/Termeni si conditii
Termeni si conditii 2014-11-30T22:10:59+00:00

Folosirea acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor.

Sunteti de acord si acceptati ca, fara nici o notificare prealabila, putem sterge sau adauga orice informatie pe site sau intrerupe orice activitate fara o notificare prealabila. In cazul in care se fac referiri la alte site-uri nu garantam si/sau confirmam sub nici o forma tipul de informatie pe care il veti gasi pe acestea. Ramane la aprecierea dvs. daca vizitati sau nu aceste site-uri sau luati sau nu in considerare informatia gasita acolo.

ambien pills online without prescription

Termeni si Conditii blog

Articolele scrise si imaginile afisate in acest website, au un caracter personal si apartin autorilor.

Copierea integrala sau partiala a materialelor sau a imaginilor fara permisiunea autorului este interzisa.
Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati prin email la contact@micadu.ro.

Termeni si Conditii

Magazin Online

 

Folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Daca nu sunteti de acord cu informatiile din aceasta pagina, va rugam sa nu folositi acest magazin online. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.

 

Magazinul online www.micadu.ro/magazin este operat de S.C. ORTHO TRADIA S.R.L. cu sediul in strada Vulturilor 8, Sector 3, Bucuresti, Telefon 0749 261 454 / 0723 972 847, avand CUI 27672933,  RC: J40/14217/2012, cont bancar IBAN RO74 BTRL RONC RT02 0129 3501, deschis la Banca Transilvania, agentia Coposu.

 

Ne asumam dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare.

Imaginile produselor de pe magazin sunt cu titlu de prezentare. Acestea pot diferi cateodata fata de produsul prezentat, in functie de furnizorii cu care lucram.

Serviciul nostru include comunicari cu caracter administrativ si comercial care va vor fi trimise in momentul in care decideti sa va inregistrati ca utilizator.

 

Sunteti de acord si acceptati ca, fara nici o notificare prealabila, putem sterge sau adauga orice informatie pe site, intrerupe orice activitate pe site sau putem arhiva din continutul sitelui iar in cazul in care se fac referiri la alte site-uri nu garantam si/sau confirmam sub nici o forma tipul de informatie pe care il veti gasi pe aceste site-uri. Ramane la aprecierea dumneavoastra daca vizitati sau nu aceste site-uri sau luati sau nu in considerare informatia gasita acolo.

 

Obligatiile dumneavoastra de inregistrare

In utilizarea serviciului, dumneavoastra sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra, asa cum sunt acestea specificate in sectiunea de inregistrare ca utilizator si sunteti de acord sa furnizati aceste informatii corect si complet.

In situatia in care consideram ca aceasta obligatie nu este respectata de catre dumneavoastra, ne rezervam dreptul sa va blocam accesul, pe perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea serviciului fara nici o notificare prealabila.

 

Comandand de la Micadu.ro/magazine

Puteti face o comanda la noi prin comandarea prin formularul nostru de check-out sau prin email. Dupa comanda, veti primi un email in care veti avea detaliat produsele comandate si datele personale. Daca observati o eroare in comanda dumneavoastra va trebui sa ne contactati imediat. Daca aceasta nu se intampla, intelegem ca acceptati detaliile comenzii (preturi, produse, date de livrare sau facturare etc) asa cum sunt ele scrise.

Acceptarea unei comenzi din partea noastra are loc in momentul in care printr-un e-mail sunteti anuntat ca firma de curierat a preluat coletul.

 

Refuzarea unei comenzi

La refuzarea unei comenzi veti fi instiintat prin email de motivul refuzului.
Vom putea refuza o comanda daca:
– nu avem pe stoc produsul comandat
– plata dumneavoastra nu a fost finalizata in cazul platii cu cardul sau transfer bancar.
– a fost o eroare legata de pretul sau descrierea produsului
– nu sunteti eligibil pentru a face o comanda (ati facut in trecut comenzi pe care nu le-ati ridicat etc…)

 

Conditii de returnare
Ne dorim sa fiti pe deplin multumit atunci cand cumparati produse online. Daca nu sunteti incantat de produsele cumparate, le puteti returna si noi va vom inapoia contravaloarea comenzii dumneavoastra. Legislatia romaneasca prevede: Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului.

 

Utilizatorii Micadu.ro/magazin pot returna produsele cumparate, in ambalajul original, si nederiorate, in termen de 10 zile lucratoare de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Micadu.ro/magazin va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului.
Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport.

Returnarea produselor se face obligatoriu dupa ce ne-ati notificat in scris, pe email la adresa contact@micadu.ro. Ne rezervam dreptul sa nu acceptam primirea coletelor retur fara notificare scrisa prealabila.

„Clienti” sau „consumatori” sunt persoane fizice sau persoane juridice.

 

Securitatea Datelor Personale
Datele personale ale dumneavoastra vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor, eventualele promotii, buletinele informative periodice etc.
Ne obligam sa nu facem publice sau sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor nostri.

 

Inregistrarea ca membru, parola si comportamentul ca membru
Prin inregistrarea ca membru veti fi solicitat sa va alegeti un nume de utilizator (adresa de e-mail) si o parola. Sunteti responsabil(a) de pastrarea in siguranta a parolei de acces ca membru al acestui site, orice activitate desfasurata sub numele dumneavoastra de utilizator fiind integral in responsabilitatea dumneavoastra.

Sunteti de acord sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator.
Sunteti pe deplin in cunostinta de cauza ca orice informatie, date, text, fotografii, grafica etc continute in acest site sunt responsabilitatea acelei persoane/entitati de la care provine. In aceste conditii nu putem sub nici o forma, direct sau indirect, fi facuti responsabili pentru continutul site-ului incluzand, dar nelimitandu-se la, informatii trunchiate, incomplete sau gresite sau pentru orice consecinte ale utilizarii acestora.

 

Publicitate si legaturi cu alte site-uri
Sunteti de acord cu urmatoarele: operatorii, administratorii si/sau proprietarii site-ului nu sunt sub nici o forma responsabili pentru relatiile sau consecintele acestora rezultand din, dar nelimitandu-se la, achizitii, participari la concursuri, promotii, promovari, sau oricare alt tip de relatie/legatura/tranzactie/colaborare/etc. care pot aparea intre dumneavoastra si oricare dintre cei care isi fac promovare directa sau indirecta prin intermediul nostru.

Operatorii, administratorii si/sau proprietarii acestuia nu pot fi facuti nici material nici sub alta forma, direct sau indirect, responsabili pentru cele mai sus mentionate.

 

Copyright
Intregul continut al site-ului – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica Web, scripturi, programe, logo-uri, baze de date – este proprietatea Micadu.ro si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul nostru a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Pentru orice nelamuriri privind drepturile de autor, va rugam sa ne contactati pe email: contact@micadu.ro.
Dumneavoastra, ca utilizator, sunteti pe deplin acord cu cele de mai sus.

 

Promotii si concursuri
Noi stabilim singuri regulamentele promotiilor si ale concursurilor pe care le organizam. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu. De promotii beneficiaza doar acele comenzi care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea, promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil.
Nu garantam disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si o putem intrerupe sau anula in orice moment fara nici o notificare prealabila.

 

Produsele comercializate
Micadu.ro/magazin este un magazin online ce comercializeaza carti tiparite si in format electronic, fotografii print-uri si in format electronic, precum si diferite workshop-uri si traininguri (servicii). Produsele comercializate nu sunt destinate consumului profesional, clientii cu personalitate juridica sau fizica vor cumpara produsele comercializate de noi doar in scopul pentru care acestea au fost comercializate. Micadu.ro nu este responsabil de erorile de masurare, indicare, afisare etc ale produselor comercializate sau de prejudiciile financiare produse de aceste erori.

 

Limitare de responsabilitate
Companiile, produsele sau serviciile mentionate in articolele publicate sunt marci inregistrate ale companiilor respective. Utilizarea oricarui nume de marca inregistrata este realizata doar in scopul analizei si nu constituie reclama pentru compania respectiva.

 

Nu vom fi responsabili in fata nici unei persoane sau companii care foloseste sau se bazeaza pe informatii sau opinii neconforme continute de acest site.
De asemenea, nu vom fi raspunzatori pentru: orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei prezentate pe site, orice tip de erori sau omisiuni in continut care pot conduce la orice fel pierderi.

 

Informatiile pot fi reproduse prin tiparire numai pentru uz personal.
Informatiile nu pot fi reproduse, distribuite sau transmise altei persoane sau incorporate in orice fel intr-un alt document sau material fara permisiunea prealabila scrisa a autorilor lor.

 

Dispute si Conflicte
Orice tentativa de acces neautorizat la site si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre companie si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. Pentru o conciliere interna gratuita, va rugam sa ne contactati  la contact@micadu.ro. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententainstantelor romanesti.

 

[button link=”http://www.micadu.ro/finalizare-comanda/” color=”green” size=”small” target=”_self” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=””]Înapoi la coș[/button]

[button link=”www.micadu.ro” color=”orange” size=”small” target=”_self” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=””]Acasa[/button]